Læserbrev: Når sandheden skal skjules

Læserbrev af Henrik Berg, Østergade 38 Gørding (A), Tillidsrepræsentant, Dansk Metal.

Det står meget ringe til med debatkulturen på, Det faglige hus Facebook side.

I forbindelse med det nylige forlig, om en 3 årig overenskomst på industriens område. Har undertegnede tilladt sig, at gøre brugerne på siden, opmærksomme på dette og meget kort forklare hvad en overenskomst er og hvordan den er blevet til:

- Hej med dig. Jeg er en overenskomst, jeg passer rigtigt godt på dig, i dit arbejdsliv, ja endda også når du engang skal på pension. Så vær med til, at passe rigtigt godt på mig. For de goder jeg indeholder, er ikke kommet dumpende ned fra himlen, men tilkæmpet igennem over 100 år.

Den ovenstående tekst vedhæftet et billede af coveret på Industriens Overenskomst 2012-2014, slog undertegnede op på siden efter, at de organiserede arbejdsgivere og lønmodtagere havde præsenteret forliget for offentligheden.

Resultat: indlægget slettet, og efterfølgende er jeg så blevet blokeret i forhold til Det faglige hus Facebook side.

Hr. Johnny Nim har ved flere lejligheder i læserbreve svar til undertegnede, proklameret, at Det Faglige hus er en demokratisk organisation.

Hvis det Faglige hus ser sig selv som en demokratisk organisation, må man i ”huset” også være åbne for, at tage debatten og kunne tåle sandheden.

Alt andet er usundt for demokratiet!

Dagens Gossip