Læserbrev: Nej til fyringer af pædagoger

Skrevet af Elo Christoffersen

13/08/2013
Læserbrev af Freddy Christensen, konservativ byrådskandidat, 6580 Vamdrup. Man kan nu læse, at embedsmændene i Kolding Kommune sammen med den nye skolereform lægger op til en model, som betyder, at 37 pædagoger i Kolding Kommune mister deres arbejde. En sådan model må vi absolut sige nej til. Og i kølvandet heraf opfordre politikerne, som skal tage endelig stilling, til at forkaste modellen og sige til embedsmændene, at det er en ”ommer”. I stedet for bare at gribe til fyringer, så brug de midler, som starten har givet ekstra til kommunen i forbindelse med implementeringen skolereformen, som de er tiltænkt, nemlig at forbedre vores folkeskole ved at intrigerer, de pædagoger, som måtte blive i overskud i forbindelse med reformen i den normale folkeskole. Modellen, som embedsmændene lægger op til, betyder, bare at ekstrapengene fra staten blot puttes i den store kommunale kasse og bruges til andre formål. Det kan ikke være rigtigt.

Mest læste i dag

Læserbrev af Freddy Christensen, konservativ byrådskandidat, 6580 Vamdrup.

Man kan nu læse, at embedsmændene i Kolding Kommune sammen med den nye skolereform lægger op til en model, som betyder, at 37 pædagoger i Kolding Kommune mister deres arbejde.

En sådan model må vi absolut sige nej til. Og i kølvandet heraf opfordre politikerne, som skal tage endelig stilling, til at forkaste modellen og sige til embedsmændene, at det er en ”ommer”.

I stedet for bare at gribe til fyringer, så brug de midler, som starten har givet ekstra til kommunen i forbindelse med implementeringen skolereformen, som de er tiltænkt, nemlig at forbedre vores folkeskole ved at intrigerer, de pædagoger, som måtte blive i overskud i forbindelse med reformen i den normale folkeskole.

Modellen, som embedsmændene lægger op til, betyder, bare at ekstrapengene fra staten blot puttes i den store kommunale kasse og bruges til andre formål. Det kan ikke være rigtigt.