Læserbrev: Opgøret med Tre-For

Skrevet af Elo Christoffersen

10/03/2014
Læserbrev af Gunner Nielsen, formand for Dansk Folkeparti, Skovlundvej 52, 6000 Kolding. Efter mit læserbrev om Tre-Fors manglende fokus på forbrugerne, havde været i avisen, fik jeg en del henvendelser. En fra Tre-For. Den gik på hvor meget fejl jeg tog og det ville de gerne forklare mig over en kop kaffe. Følg alle læserbreve på Dagens Læserbreve - Klik her Men alle andre henvendelser er gået på hvor rigtig min betragtning var. Herunder en fra et nuværende medlem af Tre-Fors repræsentantskab. Det var ikke småting vedkommende kunne berette. Det har kun styrket min overbevisning om, at det er helt nødvendigt, at vi forbrugere opstiller og får valgt nogle repræsentanter til Tre-For, som vil gøre op med den nuværende kurs. Tre-For skal ikke være en legeplads, for en ledelse og bestyrelse, som keder sig over, at skulle beskæftige sig med forbrugernes ønsker og i stedet investere i Afrika, cykelhold, idrætshal på Fyn og meget andet.

Mest læste i dag

Læserbrev af Gunner Nielsen, formand for Dansk Folkeparti, Skovlundvej 52, 6000 Kolding.

Efter mit læserbrev om Tre-Fors manglende fokus på forbrugerne, havde været i avisen, fik jeg en del henvendelser. En fra Tre-For. Den gik på hvor meget fejl jeg tog og det ville de gerne forklare mig over en kop kaffe.

Følg alle læserbreve på Dagens Læserbreve - Klik her

Men alle andre henvendelser er gået på hvor rigtig min betragtning var. Herunder en fra et nuværende medlem af Tre-Fors repræsentantskab. Det var ikke småting vedkommende kunne berette.

Det har kun styrket min overbevisning om, at det er helt nødvendigt, at vi forbrugere opstiller og får valgt nogle repræsentanter til Tre-For, som vil gøre op med den nuværende kurs.

Tre-For skal ikke være en legeplads, for en ledelse og bestyrelse, som keder sig over, at skulle beskæftige sig med forbrugernes ønsker og i stedet investere i Afrika, cykelhold, idrætshal på Fyn og meget andet.