Læserbrev: Pas på pengene

Læserbrev af Gunner Nielsen, formand og byrådskandidat for Dansk Folkeparti, Skovlundvej 52, 6000 Kolding.

Jeg ser nu, at SF melder ud med et ønske om at udskifte gadeskilte, byskilte, bænke, læskure, gadebelysning m.v. fordi vi er designkommune.

Jeg vil opfordre til, at man tænker sig om. Det er nemlig også en vigtig del af det at være designkommune. Design skal ikke forstås som design af en ting f.eks. et skilt. Men i langt højere grad som design af løsninger. Løsning på hvordan børnene får en bedre hverdag i daginstitutionen eller skolen. Hvordan de ældre får mere livskvalitet eller hvordan man får en bedre og mere effektiv betjening af borgerne, når de henvender sig til kommunen.

Hvis kommunen havde råd til SF’s forslag om at bruge en masse millioner til skilte, læskure osv. var det så det vi helst ville have? Var det ikke bedre om vi investerede endnu mere i lapning af veje, opretning af fortove og vedligehold af grønne områder.

Det tror jeg både vores egne borgere og besøgende er mere optaget af, end om vi bruger formuer på at udskifte ting vi har i forvejen, fordi nogen ikke synes de er smart nok designede.

Vi skal altid nøje tænke over, hvordan vi bruger skattekronerne. For mig er det helt afgørende, at det sker med ansvarlig omtanke og til gavn for borgerne.

Dagens Gossip