Læserbrev: Selv indenfor ældreplejen gælder lighedsprincippet

Læserbrev af Knud Erik Langhoff, medlem af seniorudvalget og byrådsmedlem for Konservative i Kolding, Mariavej 9, 6091 Bjert.

I forbindelse med fordelingen af de ekstra 15,3 millioner kroner der er kommet fra folketinget i form af "Pulje til løft af ældreområdet", har det for mig været vigtigt, at pengene tilfalder de svageste ældre i hele Kolding kommune, og at de ikke blev øremærket til nogle ganske få der i forvejen er bosiddende i nærhed af pleje og aktivitetscenter.

For mig som Konservative virkede det helt urimeligt at Dansk Folkeparti havde til hensigt at favorisere omkring 30 ældre borgere der i forvejen er bosiddende i netværksnært område ved pleje- og aktivitetscentre med 1.3 million kr. årligt, og lade ældre i yderområderne, bosiddende langt fra netværksnært område, sejle deres egen sø.

For konservative i Kolding er det vigtigt at styrke yderområderne, at vi gør en indsats for at bevare skoler og daginstitutioner i yderområderne, ligesom det er vigtigt at de der vælger at bosætte sig i disse områder ikke bliver tilsidesat, men får samme service som dem i Kolding by.

Der skal derfor lyde en stor tak til flertallet i seniorudvalget, der sammen med Konservative i Kolding sikrede at ældre over hele Kolding kommune nu kommer i betragtning med ledsagerordning.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip