Læserbrev: SF bakker op om forældrekurser

Læserbrev af Hans Holmer, Byrådskandidat for SF Kolding, Skovbogade 8, 6000 Kolding.

Alt for mange børn og unge rammes i dag af sociale problemer, som får stor betydning for deres liv. Det ved vi kan undgås, hvis vi som kommune gør mere for at hjælpe.

Jo tidligere vi sætter ind, desto bedre kan vi løse problemer, som senere vokser sig store og også dyrere, Derfor har SF  straks tilsluttet sig forslaget om forældrekurser i Kolding, så vi som kommune kan styrke indsatsen over for udsatte børn og deres forældre.

Ved en tidligere og i en mere koordineret indsats vil der blive taget hånd om børn, der risikerer at blive ramt af sociale problemer.

I SF er vi overbeviste om at forældrekurser, kan være en måde at sikre, at de nyfødte børn kommer godt fra start. Ved at få fat i forældrene tidligt i en koordineret indsats får vi fat på de forældre, der har sociale problemer, men også dem, der synes, det er svært at komme i gang som forældre.

Det er især vigtigt at nå ud til de børn, der vokser op i familier, hvor mor eller far drikker for meget.

For børn, der vokser op i en familie med et alkoholproblem, får ofte store konsekvenser for børnenes liv. Derfor er der i den grad behov for en særlig indsats over for netop disse børn, som har forældre, der kæmper med svære problemer.

Dagens Gossip