Læserbrev: Skulderklap til KB

Læserbrev af Bjarne Juel Møller, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti og medlem af kultur- og fritidsudvalget, Bjerggade 13, 6000 Kolding.

Jeg glæder mig over, at Byrådet har sagt ja til, at give Kolding Boldklub denne håndsrækning og låne dem et areal til deres kunstgræsbane ganske gratis.

KB er en vigtig sportsklub i Kolding og yder en fantastisk indsats både for fodboldungdommen og for folkesundheden generelt. Rigtig mange har gennem tiderne nydt godt af klubbens arbejde og gør det stadig.

Vi har jo tidligere i Byrådet behandlet sagen om støtte til opførelse af kunstgræsbanen. Det var der enighed om, der er også enighed om, at låne dem arealet til banen og det er jo heldigt for banen er næsten klar til indvielse.

Under alle omstændigheder glæder vi os i Dansk Folkeparti over, at vi nu kan være med til, at sikre denne positive udvikling af Kolding Boldklub.

Jeg vil godt tilføje, at stod Kolding Kommune ikke i den barske økonomiske situation. Så ville jeg uden tøven anbefale, at byrådet skulle give KB et tilskud til udvidelse og forbedring af deres tribune. Det er også vigtigt for udviklingen af klubben.

Men jeg glemmer det ikke. Når muligheden byder sig vil jeg søge for, at KB’s tribuneforhold kommer med i budgettet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip