Læserbrev: Spil ikke generationerne ud mod hinanden

Søren Rasmussen, viceborgmester, Dansk Folkeparti, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Kolding Byråd står overfor vanskelige budgetforhandlinger. Bl.a. på grund af indførelsen af Udbetaling Danmark, som gør, at der ikke går så mange penge gennem kommunekassen, som tidligere.

Vi skal også finder midler til reformen af folkeskolen og det større antal ældre og de fra sygehuset stadig tidligere udskrevne borgere.

Den udfordring benytter socialdemokraternes Christian Haugk til, at spille generationerne ud mod hinanden. Vi vil gerne finde penge til folkeskolen, ”men det kommer bl.a. an på hvor mange ekstraregninger Søren Rasmussen kommer med på seniorområdet” lyder det.

Det er ubehageligt. Vi ved jo godt, at socialdemokraterne har en forkærlighed for, at spare på seniorområdet. Men at stillede det op, som om det er en mulighed bare, at lade være med, at give syge mennesker hjælp fordi der bliver flere af dem, det er hverken rimeligt eller anstændigt.

Ej heller at sige til samme udsatte borgere, at det er deres skyld, hvis der ikke kan findes penge til børnene i folkeskolen.

Med den indstilling fra Christian Haugk, er det bestemt ikke vigtigt for Dansk Folkeparti, at socialdemokraterne overhovedet kommer med i et budgetforlig. Det må de mere ansvarlige partier tage sig af.

Dagens Gossip