Læserbrev: Starten er svær

Læsebrev af Jørn Dohrmann (DF), MF og byrådsmedlem, Drenderupvej 30, 6580 Vamdrup.

Nu er kommunalvalget vel overstået og arbejdet i det nye byråd startet og byrådets forskellige udvalg er blevet nedsat. Jeg må sige, at det har overrasket mig noget, at man i samtlige de udvalg, jeg har deltaget i, har haft på dagsordenen, at det indledende informationsmøde omkring arbejdet i udvalget og den efterfølgende middag skal foregå et sted udenfor Kolding Kommune.

Jeg mener, at vi har mange gode steder her i vores område, hvor der er fine mødelokaler og mulighed for en udmærket middag bagefter. Derfor mener jeg også, at vi som hovedregel skal holde slags møder indenfor kommunegrænsen. Det vil være med til at sende et signal om, at vi vil hele kommunen, og vi kan også bidrage lidt til skabelsen og bevarelsen af lokale arbejdspladser.

Bliv ven med Dagens Læserbreve på Facebook

Desværre er det med at lægge kommunale møder udenfor vores lokalområde ikke noget nyt, og jeg har tidligere gjort opmærksom på problemet i forbindelse med et møde, som blev afholdt i Tyskland.

En af begrundelserne har jeg hørt skulle være, så folk ikke bare kommer og går som de vil til dette møde, eller bare lige tager hjem. Jeg er sikker på, at man kan opnå samme ”effekt”, hvis man havde lagt mødet i Christiansfeld eller Vamdrup eller Lunderskov for eksempel, og der kunne sikkert også spares lidt i kørepenge fra kommunen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip