Læserbrev: Tør man tro på det nu?

Læserbrev af Hans Erik Adsbøl, (DF), Lucernehaven 20, Vonsild, 6000 Kolding.

På Teknik og boligudvalgs mødet i november, stemte et stort flertal desværre i mod en nedrivning af den livsfarlige Vonsild Mølle, en helt uforstående afgørelse.

Flertallet ville have Lejerbo til at bygge boliger på den ”lille grund” lige op og ned af Mølleparken. Det var jo forsøgt en gang før, men det ville Lejerbo ikke, uden en økonomisk indsats fra Kolding Kommune, så  det faldt til jorden.

På mødet her den 5. december, beslutter så heldigvis et enig udvalg, at møllen nu skal nedrives. Min opfordring til det nye udvalg, spørg nu de beboer der bor i Mølleparken, hvad de kunne tænke sig på den grund, hvis den sidste beslutning i Teknik og boligudvalget her december måned står ved magt.

Stormen i oktober, tog yderlige fat i de faldende bygninger, området blev afspærret pga. nedstyrtnings fare, det flød  i området med murbrokker, og nedfaldent tag. Men i og med området blev afspærret, var der ingen i bil der kunne forlade området, fordi der ikke er andre muligheder for at komme ud på Vonsildvej.

Så kom der en ny storm igen, mange herude håbede på, at  Vonsild mølle ville styrte sammen, flere store huller i taget, blev resultatet af den storm.

Jeg mener at forvaltningen for længe siden, burde have givet et påbud, og ikke mindst en politi anmeldelse.

Nu kan nedrivningen kun gå for langsomt, og send så regningen videre til Mølle ejeren.

Dagens Gossip