Læserbrev: Virkeligheden overhaler Dansk Folkeparti

Læserbrev af Tanya Buchreitz Jensen, socialrådgiver og medlem af Kolding byråd (V), Æblehaven 54, 6000 Kolding.

Når jeg i ugeavisen kan læse at Dansk Folkeparti nu vil have metoden ’Familierådslagning’ opprioriteret i det sociale arbejde både lokalt og nationalt – kan jeg med glæde informere familien Adsbøl, at i Kolding kommune er metoden implementeret.

Alle relevante fagpersoner, fra både Børne-og Uddannelsesforvaltningens område og fra Socialforvaltningens område har i starten af året været på fælles undervisningsdage, hvor også de kommunalt uddannede samordnere deltog.

Vi er mange der også tidligere har benyttet os af metoden med private aktører som samordner, så Dansk Folkeparti lokalt kan med ro i sjælen ligge deres kræfter andetsteds.

Til det nationale forslag, vil jeg håbe at man husker på, at selvom familierådslagning er godt for nogen, er det ikke nødvendigvis godt for alle, da det er en meget ressourceafhængig metode.

For mig at se, vil en politisk beslutning om at benytte familierådslagning i alle anbringelsessager, som et forsøg på at behandle familierne ens, netop være at behandle familierne forskelligt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip