Læserbrev: Vores fællesskab gør stærk, imod rockerkampen

Læserbrev af Hans Holmer, Byrådskandidat for SF Kolding.

Vi har som mennesker af natur to basale muligheder når vi og vores tilværelse trues. Vi kan flygte eller kæmpe. For at kæmpe, skal vi kunne handle. Jeg synes derfor det er et fantastisk initiativ Christian Rabjerg Madsen (S) har taget, til at samle Koldings borgere til et fakkeloptog, for at vise at borgerne i Kolding vælger at handle, stå sammen og kæmpe.

Derfor blev jeg  meget bekymret, da jeg kunne læse på Dagens.dk, at vores borgmester, som sidder i Koldings mest magtfulde position, udtalte  ”at Kommunen med planloven i hånden ikke kan gøre noget for at få rockerne ud af Kolding”.

Vi vil ikke være magtesløse, vi har brug for at kunne handle, store som små, og denne udtalelse reducerer håbet om, at vi som kommune og borgere kan handle og gøre noget. Vi skal og vil bevare vores handlemuligheder, vores håb og tro på, at vi kan bekæmpe denne trussel mod trygheden i vores samfund.

Derfor udarbejdede Karina Lorentzen(SF), formand for Folketingets retsudvalg og jeg et brev med forslag til initiativer, der kan være med til at bekæmpe rockerne, samt inviterede borgmesteren til en drøftelse i retsudvalget, hvor han kunne fremlægge sine forslag i forhold til planloven.

Jeg er overordentlig glad for, at borgmesteren nu melder ud, at han rent faktisk har handlet og at der i Kolding kommune, også fra myndighedernes side arbejdes på at bekæmpe rockerne. Således at ingen er i tvivl om, at Koldings borgere, politikere og myndigheder står sammen, handler og kæmper for at bevare trygheden i vores by.

Dagens Gossip