Lagerarbejdere finder mystisk pulver i banankasser

»Personalet opdager det ved, at kasserne er tungere, end de plejer at være, så undersøger de dem og ser, at der er nogle ting i dem, som ikke skal være der. De finder nogle poser, og derefter kontakter vi Østjyllands Politi, som kommer og henter varerne,« siger han.

Politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi bekræfter, at politiet har afhentet pulveret for at foretage en nærmere analyse af, hvad det er. Analyserne ventes klar om et par dage, og i mellemtiden vil politiet ikke kommentere sagen.

COOPs informationsdirektør fortæller dog, at leverandøren bag bananerne kommer fra Sydamerika, og at det er en leverandør, som COOP er vant til at arbejde sammen med.

»Bananerne kommer fra vores leverandør i Colombia og er blevet fragtet til Aarhus. Det er ikke noget, vi har prøvet før. Nu går vi og venter på en tilbagemelding fra politiet,« siger Jens Juul Nielsen.

Han kan ikke sige noget nærmere om pulverets udseende eller hvor meget, det drejer sig om, men ifølge en COOP-medarbejder, som TV2 Nyhederne har talt med, drejer det sig om op mod 100 kilo.

Politiet vil ikke kommentere, om der er tale om narkotika, men det er velkendt, at Colombia er en af verdens største kokainproducenter.

Dagens Gossip