Lagt for had for at putte dreng i vaskemaskine: Nu er den gal igen

Skotske Courtney Stewart fik masser af tilsvininger, da hun lagde et foto på nettet af den dreng med Downs syndrom, hun er barnepige for. På billedet ligger den 2-årige dreng nemlig inde i en lukket vaskemaskine.

Den 21-årige barnepige, der selv er mor, forklarede , at det var en del af en leg, og at drengen elskede at kravle derind.

Læs også: Mor lagt for had på nettet: Puttede dreng med Downs syndrom i vaskemaskinen

Men nu er den gal igen, da endnu en leg er blevet fotodokumenteret og lagt på nettet. Denne gang er hun dog ikke selv fotografen.

En forbipasserende har nemlig filmet Courtney Stewart og den lille dreng lege i en hoppeborg. Her ser man barnepigen løfte drengen op til skulderhøjde og kaste ham ned på det oppustelige gulv, hvorefter hun tager fat i hans ankler og slæber ham rundt.

Den forbipassende siger til Daily Record, at det var ‘frygteligt at se på, og at den unge kvinde var ‘alt for voldssom’. Hun tilføjer, at andre forældre tog deres børn væk fra hoppeborgen.

På internettet er der to lejre: dem, der er lige så forfærdede som kvinden bag videoen, samt dem der ser en barnepige have det sjovt sammen med en lille dreng.

Læs også: 3-årig dreng fundet ved siden af sin mors lig: Har været alene med liget i flere dage

Hos legelandet Pandamonium, hvor hvor optagelsen er fra, ser man dog alvorligt på videoen.

- Vores personale er trænet til at være årvågne og flittige. Jeg er skuffet over, at det her er sket, og at vi ikke er blevet gjort opmærksomme på det tidligere, siger medejer John Hay.

Courtney Stewart selv ønsker ikke at udtale sig.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip