Laid Back giver koncert i Holstebro

Den ene torsdag spiller de i Koncerthuset i København og den næste torsdag i Black Box i Holstebro. Den internationalt berømmede danske popduo Laid Back vender tilbage til de store scener.

De har gjort klar ved i to etaper at udgive et nyt dobbeltalbum. Laid Back rykker ind i Black Box i Holstebro torsdag den 14. november.

Laid Back er et af de få danske musiknavne, som har formået at slå igennem uden for landets grænser. Det skete med megahits som ”Sunshine Reggae”, ”High Society” og ”White Horse”. Blandt andet hoppede ”White Horse” ind på førstepladsen på den amerikanske dance-hitliste.

Bag Laid Back står guitaristen og sangeren John Guldberg og tangentspilleren, trommeslageren og sangeren Tim Stahl. De har deres eget studie i København. Her har de skabt blandt andet albummet ”Play it straight”. Det er det første danskproducerede album udgivet over hele verden.

Laid Back har samarbejdet med filminstruktøren Lars von Trier. Han skabte en video til nummeret ”Bakerman”, og dermed skabtes endnu et hit.

For et halvt år siden udkom Laid Back med første halvdel af deres nye album ”Uptimistic Music.” Det blev for få dage siden fulgt op af toeren.

Se videoer med Laid Back nedenunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip