Lakridskongen Johan Bülow: Stor forskel på kvinder og mænd

29-årige Johan Bülow mødte sin kæreste Sarah, da de begge arbejdede som tjenere på Hotel Sankt Petri i København og de har været kærester i syv år og har nu et lille barn sammen. Med hans omfattende lakridsforretning kræver det en del forståelse fra kæresten Sarah – og det har hun heldigvis, fortæller Johan Bülow i et interview med FEMINA i denne uge.

- Det er klart, at Sarah har skullet lægge øre til lidt af hvert i nogle år … Jeg tror, det sværeste i et parforhold er, hvis den ene part får massiv succes, som jeg har fået. Og den anden bare skal stå derude og kigge på det hele og tænke: Jesus Christ …

Det er ikke sundt?

- Nej, men der har hun sgu været cool. Den tror jeg ikke mange andre havde overlevet, siger lakridskongen.

Rosalinde Mynster kæreste er 18 år ældre. Læs hvordan hun tackler aldersforskellen på femina.dk. 

Kæmpe forskel på mænd og kvinder

Johan Bülow faldt for kæresten Sarah, fordi hun var alt det, han søgte i en kvinde. At hun ikke dansk, ser han som en fordel for deres parforhold:

- Sarah er fra Iran og lægger vægt på nogle andre ting, end en dansk kæreste ville gøre, tror jeg. Det er ikke sådan, at hendes iranske kultur bare tonser igennem, men mellem os er det måske en lille smule mere opdelt i en mandlig og en kvindelig rolle, og det skal på INGEN måde forstår chauvinistisk. Men hun er ret god til at dække de behov, som JEG synes er fede at få dækket. Hvor hun så forventer, at jeg dækker nogle af hendes. Og det gør jeg, siger Johan Bülow.

10 kendte mænd afslører deres hemmeligheder på femina.dk 

At det er lige netop den slags forhold, han gerne vil have, er han meget bevidst om.

- Der er bare en kæmpe forskel på mænd og kvinder, og den kan jeg ligesom godt lide at få udstillet i mit parforhold. Havde jeg haft en dansk kæreste, var det bare blevet de samme ting, vi gjorde, og ’i dag er det din tur til at handle ind …’. Åuuh, jeg HADER sådan noget. Så jeg kan godt lide, at det langt hen ad vejen er kønsopdelt. Det er ikke, fordi jeg lægger mig på sofaen og ser fjernsyn. Vi laver bare forskellige ting. Jeg sørger for alle papirtingene og indberetninger til SKAT, og Sarah er gudsbenådet god til at lave mad. Det er det forhold, jeg gerne vil have. Jeg havde ikke kunnet leve i sådan et blenderforhold, siger Johan Bülow til FEMINA.

Af redaktionen, FEMINA/NewsDesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip