Lampard er ond ved sin eksklub i Chelsea-sejr

23/11/2013

Frank Lampard indtog en hovedrolle, da fodboldklubben Chelsea lørdag aften hentede en meget vigtig sejr i Premier League.

Den 35-årige engelske landsholdsspiller scorede to gange, da klubben på udebane vandt London-opgøret mod West Ham United med 3-0.

Det var Chelseas første sejr i tre kampe i den engelske liga.

Frank Lampard slog igennem hos West Ham som ung, inden han i sommeren 2001 kom til Chelsea.

Veteranen scorede sit første mål på et straffespark cirka midtvejs i første halvleg.

Det blev begået af West Ham-målmanden Jussi Jääskeläinen på Chelseas brasilianske offensivspiller Oscar.

22-årige Oscar scorede senere i første halvleg til 2-0, da han fik alt for meget tid og plads til at udplacere målmanden.

West Ham havde muligheder for at reducere i anden halvleg, men Chelsea-forsvareren Branislav Ivanovic stod for en flot defensiv aktion, hvor han fik headet et farligt indlæg væk.

Otte minutter før tid lukkede Frank Lampard ned for enhver spænding om kampens udfald, da han sparkede bolden fladt i mål efter en returbold.

Med sejren holder Chelsea som Premier Leagues nummer tre presset på topholdet Arsenal, der tidligere i dag vandt 2-0 hjemme over Southampton.

Arsenal har 28 point for 12 kampe, mens både Liverpool og Chelsea har 24 point på de efterfølgende pladser.

West Ham ligger fjerdesidst i Premier League med 10 point for 12 kampe.