Lampards rekordmål redder Chelsea

Med en 2-1 sejr på Villa Park sikrede Chelsea sig tre vitale point, der så godt som sikrede holdet tredjepladsen i Premier League og dermed direkte adgang til CL-gruppespillet. Under alle omstændigheder er de nu garanteret mindst en fjerdeplads.

- Det er en stor præstation for os. Med alle de kampe vi har spillet, var det svært, men vi gjorde det godt, fastslog manager Rafael Benitez.

Det lignede ellers en grim streg i regningen for London-holdet midtvejs i kampen. Bagud 0-1 og en mand i undertal efter, at Ramires fik sit andet gule kort for en stempling i brysthøjde, kunne Chelsea lige pludselig både nå at blive overhalet af både Arsenal og Tottenham i den sidste runde, hvis de to andre London-rivaler ellers formår at vinde deres kampe henholdsvis søndag og tirsdag.

Christian Benteke bragte Villa foran efter 14 minutter, men senere røg han ud efter først et gult og så et rødt kort, og så havde begge hold 10 mand på banen.

Efter pausen tog Frank Lampard fat. Midtbanespilleren, der fylder 35 til sommer og som står uden kontrakt, viste, hvorfor Chelsea bør skynde med en ny aftale til veteranen. Fra 15 meter sparkede han sikkert bolden i mål på et oplæg fra Eden Hazard og dermed tangerede han klubrekorden for flest scorede mål nogensinde.

To  minutter før den ordinære spilletid udløb, skrev Lampard sig ind i historien med sit mål nummer 203 for Chelsea og overtog dermed rekorden.

Nu har Chelsea 72 point for 37 kampe, mens Arsenal har 67 for en kamp mindre, et point foran Tottenham, der ligeledes har spillet 36 kampe. Tottenham spiller søndag ude mod Stoke, mens Arsenal hjemme møder Wigan på tirsdag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip