Landin er klar til skæbnekamp trods fingeruheld

Skrevet af admin

27/01/2016

Mest læste i dag

Hele den danske trup ved EM i håndbold er klar til onsdagens opgør mod Tyskland, hvor en plads i semifinalen er på højkant.

Det gælder således også målmand Niklas Landin, der i tirsdagens uafgjorte kamp mod Sverige landede på sin ene lillefinger og efterfølgende ikke kunne bevæge den.

Landin er helt klar til opgøret mod Tyskland, der begynder blot 20 timer efter, at kampen mod Sverige sluttede, meddeler Dansk Håndbold Forbund (DHF) ved en kort briefing.

- Vi har haft ganske kort tid til at forberede os i forhold til tyskerne, men der er ikke noget, der forhindrer nogen i at være 100 procent klar, siger DHF's talentchef, Claus Hansen.

Han tog sig af mødet med pressen, så landstræner Gudmundur Gudmundsson og spillertruppen kunne koncentrere sig om opladning til kampen.

Claus Hansen fortæller, at irritationen over det uafgjorte resultat mod Sverige er sovet væk. Nu fokuserer holdet på at få mindst uafgjort mod Tyskland, hvilket vil sende Danmark i semifinalen

- Tyskland har et ungt, fremadstormende hold med stor fysik og dygtige skytter. Det er et hold på vej frem. Tyskerne lugter selvfølgelig blod, så nu skal vi minde hinanden om, hvad vi er gode til. Hvad det kræver at vinde kampen.

- Det er primært tempo. At vi får fart i benene i forsvaret og får løbet kontra, som ikke lykkedes mod Sverige.

- Og så skal vi have tempo i vores grundspil, så vi kan flytte tyskerne. De er store og stærke, så de skal skilles ad, siger Claus Hansen.

Opgøret mod Tyskland begynder klokken 18.15

/ritzau/