Landin: Fedt at Jannick er klar til at tage over

Niklas Landin er ubetinget førstevalg i det danske håndboldlandsholds mål, og det ændrer en brandkamp af kollega Jannick Green ikke en disse på.

Og i stedet for at føle sig presset af Greens imponerende 19 redninger på 42 skud mod Island, så glæder Landin sig over, at landsholdet råder over to målmænd på et højt niveau.

- Det er fedt at se, at når han får chancen, så griber han den. Og det er også rart for mig at vide, at hvis jeg har en dårlig dag, så kommer han ind og leverer, siger Landin.

Ikke at han var overrasket over Jannick Greens høje niveau.

- Jeg ved jo godt, Jannick kan stå på mål. Vi ved, vi har to gode målmand.

Landin så fra bænken kollegaen pille 45 procent af de afslutninger, der blev sendt mod det danske mål. Selv var Landin kun på banen i 12 sekunder, og det har han det godt med.

- Det passer mig fint, når Jannick står sådan der. Det er faktisk værre, hvis man skal ind med 20 minutter igen efter 40 minutter på bænken, så jeg var glad for, han stod igennem, siger Niklas Landin.

Landin klagede over ømme ben mandag aften, da Ungarn var slået i danskernes femte EM-kamp. Benene er stadig ømme, men de bliver klar til fredagens semifinale mod Kroatien, forsikrer han.

- De er stadig lidt ømme, men nu havde vi også styrketræning i går (tirsdag, red.), så jeg vidste, de ville være ømme igen i dag.

- Men jeg ved, det er væk om to dage, så forhåbentlig har jeg ramt det helt rigtige spændingsniveau i mine ben frem mod fredagens kamp, siger han.

Danmark møder Kroatien i den ene af fredagens semifinaler, Spanien og Frankrig tørner sammen i den anden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip