Landin klar med shopping-applikation

Skrevet af Mere mobil

17/01/2014
Danmarks håndboldmålmand Niklas Landin har i fællesskab med vennen og håndboldspiller Rasmus Nielsen lanceret en shopping-applikation tilbage i slutningen af sidste år. Applikationen hedder CityBrands. Den gør det muligt, at søge efter bestemte mærker og butikker, som sælger disse. - Når man ikke kender en by, så er man på udebane, derfor kiggede jeg efter en applikation, hvor man kunne søge på tøjmærker, men den fandtes ikke, sådan fortæller Niklas Landin om baggrunden og idéen til virksomheden CityBrands. Applikationen gør det muligt, at søge efter bestemte mærker og derefter finder deres lokation på den nærmeste forhandler, i forhold til din GPS-position. Efterfølgende kan du blot benytte ”vis vej”-funktionen, som vil guide dig via telefonens indbyggede GPS. Applikationen kan downloades gratis både i Apples App Store og Google Play Store.

Dagens topnyheder

Danmarks håndboldmålmand Niklas Landin har i fællesskab med vennen og håndboldspiller Rasmus Nielsen lanceret en shopping-applikation tilbage i slutningen af sidste år. Applikationen hedder CityBrands. Den gør det muligt, at søge efter bestemte mærker og butikker, som sælger disse.

- Når man ikke kender en by, så er man på udebane, derfor kiggede jeg efter en applikation, hvor man kunne søge på tøjmærker, men den fandtes ikke, sådan fortæller Niklas Landin om baggrunden og idéen til virksomheden CityBrands.

Applikationen gør det muligt, at søge efter bestemte mærker og derefter finder deres lokation på den nærmeste forhandler, i forhold til din GPS-position. Efterfølgende kan du blot benytte ”vis vej”-funktionen, som vil guide dig via telefonens indbyggede GPS.

Applikationen kan downloades gratis både i Apples App Store og Google Play Store.