Landin og Kiel er klar til Final 4 i Champions League

Skrevet af admin

30/04/2016

Dagens topnyheder

Den danske landsholdsmålmand Niklas Landin er klar til semifinalen i Champions League, efter at han sammen med sin tyske klub, THW Kiel, sendte Barcelona ud af turneringen lørdag aften.

Storklubben fra Holsten tabte godt nok kvartfinalereturkampen 30-33 i Catalonien, men det resultat rakte lige akkurat til avancement efter tysk femmålssejr i den første kamp i Kiel.

Længe så der ikke ud til at blive nogen spænding om, hvem af de to håndboldgiganter, der skulle videre, for kort efter pausen førte Kiel med fire scoringer og dermed sammenlagt med ni overskydende mål.

Men Barcelona, der havde Jesper Nøddesbo i truppen, justerede forsvarstaktikken med succes, vendte kampen og bragte sig fire mål foran.

Da balancerede tyskerne på afgrunden, men blandt andet ved hjælp af flere gode Landin-redninger i slutfasen lykkedes det at begrænse nederlaget tilstrækkeligt.

Final 4-stævnet med slutkampene bliver afviklet i Köln i slutningen af maj. Ud over Kiel er Veszprem fra Ungarn og Kielce fra Polen blandt deltagerne.

Sidste hold bliver enten Paris Saint-Germain med Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard eller Zagreb. De to hold spiller anden kvartfinalekamp søndag.

/ritzau/