Landmand dræber mystisk 'gedesuger' med sin høtyv – obduktionen får dyrlægerne til at måbe

På den eksotiske ø Puerto Rico har man i årevis talt om et mystisk dyr ved navn chupacabra, der gør livet svært for øens landmænd, da den tørstige skabning er berygtet for at angribe husdyr og drikke deres blod.

Det myteomspundne dyr siges at være særdeles glad for at sætte tænderne i geder, og 'chupacabra' er da også et spansk ord sat sammen er 'chupar' (suge) og 'cabra' (ged). 

Læs også: Bilist ser noget mystisk flyve forbi - han stopper op og tager dette foto

Den blodtørstige 'gedesuger' har ofte været på spil, når de puertoricanske landmænd har haft svært ved at forklare dødsårsagen hos deres geder, men nu har den mystiske skabning muligvis fået smag for udenlandsk kød.

Ifølge britiske The Daily Mail har en ukrainsk landmand taget livet af en sulten chupacabra, der terroriserede mandens gård ved at snuppe flere af hans husdyr.

Den arrige landmand - der kun er identificeret som Ivan – løb i hælene på skabningen, der tonsede rundt i landsbyen Rukskin, hvor flere af beboerne hævder, at de har mistet høns og kaniner til vampyrdyret.

Jagten sluttede i en stald, hvor dyret endte sine mystiske dage ved at få boret en høtyv gennem sin rævelignende krop.

Flere dyrlæger har undersøgt det døde dyr, der forbliver lidt af et mysterium, da de ikke komme med en præcis artsbestemmelse.

- Dyret ligner en afrikansk ræv, men dens tænder, hals, ører og poter er for lange. Vi kan ikke sige, hvad det er, siger en af de fortvivlede dyrlæger.

En anden lokal mand ved navn Viktor hævder, at der ikke var én chupacabra på spil i landsbyen, men to eksemplarer af det sagnomspundne dyr.

Manden forklarer, at den anden chupacabra lignede en kænguru, men med en længere krop og kortere forpoter. 

Den bizarre dyr slap desværre væk, lyder fortællingen fra Viktor, og dermed har beboere og ikke mindst husdyr i landsbyen stadig en grund til at frygte den blodtørstige skabning. 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip