Landmandens søn fortæller sin far om sulten dreng henne på skolen - se så, hvordan han reagerer

I den amerikanske delstat Indiana fik landmanden Jonathan Lawler en spirende idé, da en af hans sønner kom hjem fra skole og fortalte ham, at en klassekammerat gik rundt og hele tiden var sulten.

Faren blev forbløffet over beskeden, da hele nærområdet er præget af frodige marker og masser af bondegårde, og derfor mente han, at der burde være mad nok til alle.

Jonathan Lawler kunne ikke forstå, at der gik elever rundt og var sulten i skoletiden, og han følte en kæmpe trang til at gøre noget ved problemet.

Samtidig er området præget af restauranter og spisesteder med en overvægt af usunde muligheder for måltider, mens der er langt hen til de butikker, hvor de sunde og friske fødevarer er at finde på hylderne. Det skriver Little Things

Alt dette fik Jonathan Lawler til at omtænke rollen som landmand – nu var fortjeneste ikke det altafgørende omdrejningspunkt for arbejdsdagen, da han derimod ville fokusere på at hjælpe børn og unge i området.

Læs også: Du kan faktisk tilberede et helt måltid i din opvaskemaskine

Nu sender han dele af sin høst hen til de såkaldte fødevarebanker, suppekøkkener og forrådskamre, og samtidig opfordrer han andre landmænd til at donere dele af deres høst til dem, der ikke selv er i stand til at få nok mad i maven.

Landmanden hjælper også krigsveteraner med at dyrke grøntsager og afgrøder på egen hånd.

- Hvis vi alle er med til at fodre og hjælpe vores naboer, så kan vi løse problemet med sult, siger Jonathan Lawler.

Se her en video om den inspirerende landmand:

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

Dagens Gossip