Landsholds-spiller kureret for kræft

Håndboldspilleren, der i januar var med i Ulrik Wilbeks bruttotrup til VM i Spanien, fik d. 7. marts konstateret lymfekræft. Siden har Daniel Svensson gennemgået et intenst kemo-forløb i Minden i Tyskland, og fredag eftermiddag fik han så den lykkelige nyhed, at kræften er væk. Det skriver Jyllands-Posten. Dermed er Svensson nu at betragte som en rask mand.

- Jeg er simpelthen så lykkelig. Jeg kunne tude lige nu. Nu skal vi hjem og have champagne, siger Daniel Svensson til Jyllands-Posten.

Daniel Svensson har tidligere været i klubber som FC København og AaB, og siden februar 2011 har han spillet i den tyske Bundesligaklub TuS N-Lübbecke. Fra den kommende sæson skal han spille i Skjern, som trods kræftsygdommen skrev kontrakt med Daniel Svensson i foråret.

Nu ser Svensson, som i flere perioder har været inde omkring det danske landshold, frem til, at han kan lægge sygdommen bag sig og vende tilbage til håndbolden for fuld kræft.

- Nu tager jeg i sommerhus i Blokhus med min familie i nogle dage. Derefter skal jeg langsomt i gang med at bygge min krop op igen. Først med noget golf og i uge 30 begynder vi i Skjern og skal den bare have fuld gas. Jeg håber at være klar til at spille kampe for Skjern til oktober, siger Svensson til Jyllands-Posten.

 

Dagens Gossip