Landsholdsafbud til Olsen: To profiler ude med skader

De to halvskadede landsholdsspillere Niki Zimling og Nicolai Jørgensen bliver ikke klar til VM-kvalifikationskampen mod Malta fredag aften.

Det afslørede Morten Olsen forud for onsdagens lukkede træning i Helsingør.

Begge spillere er dog stadig aktuelle i forhold til tirsdagens kamp mod Armenien. De var på forhånd begge tvivlsomme, og nu er de definitivt ude til den første af de to kvalifikationskampe.

- Zimling kommer ikke med til kampen på fredag. Det er udelukket. Men det troede vi heller ikke fra starten, og derfor har han heller ikke være med her, siger Morten Olsen.

- Vi har stadig forhåbninger om, at de kan være klar mod Armenien, det gælder også Nicolai Jørgensen, som jo heller ikke har været her. Men vi vælger at se negativt på det, for at vi så kan blive overraskede. De når ikke at blive klar til fredag, og så må vi se til på tirsdag mod Armenien. Meget kan nå at ske med den slags skader.

Niki Zimlings afbud stiller spørgsmålstegn ved, hvem der bliver afløseren på den centrale midtbane, og her gør Morten Olsen sig allerede nogle tanker:

- Det er klart, at hvis der mindre valgmuligheder på den centrale midtbane, kan det bringe Leon Andreasen i spil. Vi har også nogle, der ligner hinanden, men Leon er ikke samme type som Krohn-Dehli og Sloth, så det er et spørgsmål om, hvad vi tror på til de kampe.

Dagens Gossip