Landsholdsback regner ikke med FCK

Nicolai Boilesen bragede for to år siden igennem for Ajax Amsterdam og det danske fodboldlandshold.

Venstrebacken blev efterfølgende skadet, men er langt om længe på vej tilbage. Det kan dog blive svært for 21-årige Boilesen at tilbageerobre stampladsen i Ajax, hvor Daley Blind i øjeblikket spiller venstreback.

Men Boilesen, der på onsdag kan gøre landsholdscomeback mod Polen, satser på at kæmpe sig på førsteholdet i den hollandske mesterklub.

- Selvfølgelig vil jeg spille førsteholdsfodbold. Det skal jeg også, hvis jeg forsat skal være med på landsholdet, siger Nicolai Boilesen.

En løsning kunne være, at venstrebacken bliver udlejet i den kommende sæson. I sidste uge skrev Ekstra Bladet, at FC København var interesseret

- Jeg regner med, at jeg skal spille i Ajax. Det går jeg efter.

- Jeg ved godt, at der er en masse skriverier, men det er der normalt i fodbold. Jeg går helt sikkert efter chancen i Ajax, siger Boilesen.

I øjeblikket er den hurtige forsvarsspiller inde i et forløb i Ajax, hvor han bliver bygget stille og roligt op.

Det betyder, at han spiller på andetholdet i Hollands næstbedste fodboldrække. Samtidig får han god tid til at restituere efter kampene.

- Reserveholdet spillede fredag, og førsteholdet spillede søndag, og det var bedre for mig at spille fredag, så jeg har to dage ekstra til at komme mig.

- Nogle gange handler det ikke så meget om, hvorvidt jeg er blevet fravalgt til førsteholdet eller ej, men mere om hvad der er bedst for mig personligt, så jeg har mest mulig tid til at restituere mellem kampene, siger Boilesen.

Det er aftalt mellem Ajax og landstræner Morten Olsen, at forsvarsspilleren maksimalt spiller en halvleg i onsdagens venskabskamp mod Polen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip