Landsholdsmålmand klør på i sin nye klub

Fra fast plads mellem stængerne hos FC Nordsjælland til bænkevarmer i den franske klub Evian.

Sådan er historien om Jesper Hansens klubskifte indtil videre blevet skrevet, men tror man på hovedpersonen selv, skal det nok ændre sig.

- Man får ikke noget foræret overhovedet, så det er hårdt arbejde, og det, ved jeg, er en af mine styrker, så jeg skal nok få muligheden på et tidspunkt.

- Jeg synes, at det er gået rigtig godt her i starten, men jeg kom selvfølgelig lige efter første spillerunde, så jeg kunne ikke rigtig gøre krav på at spille med det samme. Så jeg klør bare på, og så har jeg selvfølgelig en god fornemmelse, siger Jesper Hansen.

Den franske klubs nye målmand har dog endnu ikke fået at vide, hvad udsigterne er for, at han kan få lov til at tage en tørn i målet.

- Træneren har ikke sagt så meget andet, end at jeg presser førstemålmanden dernede rigtig meget lige i øjeblikket. Der er hård konkurrence. Det kan han godt lide, og han har været tilfreds med det, han har set indtil videre, siger målmanden.

Han kom til klubben denne sommer og har således overtaget den tomme plads, som landsholdets førstemålmand, Stephan Andersen, forlod på grund af manglende spilletid.

Men landsholdskollegaens problemer med at få tid på den franske klubs mål preller af på Jesper Hansen, som ikke forventer at ramle ind i samme problemer.

- Jeg er ikke Stephan Andersen, jeg er Jesper Hansen, og jeg har god tro på mig selv.

- Jeg er sikker på, at hvis jeg får muligheden for at få debut, så skal jeg nok bevise, hvad jeg kan, lyder det fra den danske keeper.

De to danske målmænd har også snakket sammen om, hvad det er for et sted, Jesper Hansen skal forsøge at slå sit navn fast, og han har fået fif om både holdet og byen Thonon-les-Bains.

I disse dage gælder det dog for dem begge om at få kvalificeret Danmark til VM. De er også begge med i Morten Olsens trup i Helsingør, hvor holdet træner, før turen går til Malta og siden Armenien.

Her skal der hives seks point i land, hvis Danmark skal gøre sig håb om at kunne spille med næste år ved VM i Brasilien.

/ritzau/

 

Dagens Gossip