Landsholdsprofiler sejrer to dage efter EM-finale

Det er bare to dage siden, at Kasper Søndergaard og Henrik Møllgaard var en del af det danske håndboldlandshold, der tabte EM-finalen til Frankrig i Herning.

Allerede tirsdag aften skulle de i aktion igen, og Kasper Søndergaard havde i optakten til kampen kaldt det en skandale, at de skulle i kamp så hurtigt efter en stor slutrunde, mens Henrik Møllgaard havde kaldt det en brøler af turneringsudvalget.

Begge stillede de dog til kamp for Skjern i udekampen mod Ribe-Esbjerg. Med de to danske EM-profiler vandt Skjern 32-27.

Særligt Henrik Møllgaard viste ingen træthedstegn i første halvleg. Her scorede han ifølge Skjerns hjemmeside fem gange, inden Skjern måtte holde pause bagud 16-18.

Skjern kom dog bedre ud til anden halvleg og bragte sig foran i løbet af få minutter og slap aldrig føringen. Henrik Møllgaard fortsatte med at lyne i de sidste 30 minutter, og han kom samlet op på 11 scoringer.

I kraft af sejren rykker Skjern op på førstepladsen i herrernes håndboldliga med et point ned til KIF Kolding København, der dog kan tage duksepladsen tilbage med en hjemmesejr fredag aften over GOG.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip