Landsholdsprofiler sejrer to dage efter EM-finale

28/01/2014

Det er bare to dage siden, at Kasper Søndergaard og Henrik Møllgaard var en del af det danske håndboldlandshold, der tabte EM-finalen til Frankrig i Herning.

Allerede tirsdag aften skulle de i aktion igen, og Kasper Søndergaard havde i optakten til kampen kaldt det en skandale, at de skulle i kamp så hurtigt efter en stor slutrunde, mens Henrik Møllgaard havde kaldt det en brøler af turneringsudvalget.

Begge stillede de dog til kamp for Skjern i udekampen mod Ribe-Esbjerg. Med de to danske EM-profiler vandt Skjern 32-27.

Særligt Henrik Møllgaard viste ingen træthedstegn i første halvleg. Her scorede han ifølge Skjerns hjemmeside fem gange, inden Skjern måtte holde pause bagud 16-18.

Skjern kom dog bedre ud til anden halvleg og bragte sig foran i løbet af få minutter og slap aldrig føringen. Henrik Møllgaard fortsatte med at lyne i de sidste 30 minutter, og han kom samlet op på 11 scoringer.

I kraft af sejren rykker Skjern op på førstepladsen i herrernes håndboldliga med et point ned til KIF Kolding København, der dog kan tage duksepladsen tilbage med en hjemmesejr fredag aften over GOG.