Landsholdsspiller: Defensiven bliver afgørende mod Apoel

I sæsonens første fire kampe - to i Alka Superligaen og to i Champions League-kvalifikationen - har danmarksmestrene FC Midtjylland kun lukket et enkelt mål ind. Netop den stærke defensiv bliver afgørende, når cypriotiske Apoel FC tirsdag aften gæster MCH Arena.

Det siger landsholdsspilleren Jakob Poulsen, som også håber på FCM-kynisme i de to holds første opgør i tredje runde af Champions League-kvalifikationen.

- Vi skal tage vores defensiv med ind fra de første fire kampe i sæsonen. Vi skal helst have en sejr med til Cypern, men hvis vi kun får uafgjort med derned, så må vi tage den derfra. Men vi går klart efter at vinde på hjemmebane

- Vi ved, at vi nok skal få nogle chancer og om ikke andet være farlige på standardsituationer. Vi skal være skarpere, end de er. Hvis man ikke udnytter sine chancer i Europa, så ryger man ud, siger landsholdsspilleren.

Han forventer, at cyprioterne gerne vil spille fodbold langs jorden og forsøge at aflevere sig igennem midtjydernes bagkæde.

- Vi har set video fra deres kampe mod Vardar Skopje. De har mange tekniske gode spillere, og de vil gerne kombinere sig igennem til chancer oppe omkring feltet, så det skal vi være forberedte på, siger Jakob Poulsen.

Mens Apoel så sent som sidste år var i Champions Leagues gruppespil for tredje gang på seks sæsoner, har FCM endnu sit første europæiske gruppespil til gode.

Men det tillægger Jakob Poulsen ikke særlig stor vægt og fortæller om en frisk FCM-trup.

- Folk har spillet mange superligakampe, og nogle har spillet landskampe, så jeg er ikke nervøs for, at vi mangler rutine.

- Vi har generelt en stærk trup og kan skifte lidt ud, hvis nogle er lidt småtrætte, men lige nu virker vi til at være i udmærket fysisk form, siger han.

Der er kampstart i Herning klokken 19.

/ritzau/

Dagens Gossip