Landsholdsspiller forlænger med Viborg HK

Skrevet af admin

30/12/2015

Dagens topnyheder

Håndboldspilleren Simone Böhme har forlænget sin kontrakt med Viborg HK, så hun bliver i klubben frem til sommeren 2019.

Den 24-årige højrefløj, der var med i Danmarks bruttotrup til VM på hjemmebane tidligere i december, kom til Viborg fra Silkeborg-Voel KFUM før denne sæson.

Kontrakten løb i første omgang frem til sommeren 2017, men nu har den tidligere Randers HK-spiller altså lagt yderligere to år på aftalen.

- Forlængelsen er rigtig, rigtig vigtig for os i forhold til opbygningen af det nye hold, siger Viborg-træner Allan Heine til klubbens hjemmeside.

- Vi har med en 120 procent professionel indstillet spiller at gøre, generelt i supergod form, og hele tiden søger hun de nye områder for at kunne dygtiggøre sig.

- Hun vil gerne være anderledes i forhold til de andre fløjspillere, så det er en person, jeg forventer mig rigtig meget af, siger han.

Simone Böhme har i Viborg selskab af Louise Lyksborg på højre fløj. Hun var også en del af den danske bruttotrup til VM, inden de begge blev siet fra til den endelige trup.

Allan Heine forventer, at Simone Böhme vil lægge yderligere lag på sin udvikling i de kommende år.

- Jeg tror på, at hun kommer helt ind omkring A-landsholdet inden for det næste års tid.

- Den tro bygger på det stenhårde arbejde, hun lægger for dagen, samt på den udtalte professionalisme hun har til at være håndboldspiller 24 timer i døgnet.

- Fremtiden tegner flot, og jeg er glad for, at Simone også ser Viborg HK som det rette for hende, siger træneren.

/ritzau/