Landsholdsspiller genforenes med sin tvilling i Viborg

Skrevet af admin

12/11/2015

Mest læste i dag

Onsdag kom det frem, at håndboldspilleren Stine Bodholt forlader Team Esbjerg efter denne sæson.

Torsdag blev det officielt, at hun fra næste sæson skal spille for Viborg HK, hvor tvillingsøsteren Sidsel Bodholt spiller. Begge har tidligere været en del af klubbens ungdomsafdeling.

- Jeg glæder mig til at komme hjem til min barndomsklub og familie. I klubben håber jeg at kunne få mere ansvar, så jeg ser virkelig meget frem til at trække den grønne trøje over hovedet.

- For mig som håndboldspiller, der betyder Viborg HK rigtig meget, men min tvillingsøster Sidsel har selvfølgelig også haft indvirkning på mit skifte, siger Stine Bodholt til Viborgs hjemmeside.

Stregspilleren har siden sidste sommer været tilknyttet Team Esbjerg, der hentede hende i Skive fH.

Viborg-cheftræner Allan Heine glæder sig til at få Stine Bodholt til klubben.

- Det er ingen hemmelighed, at vi har kigget efter at kunne forstærke os på stregpositionen, og da muligheden for at kunne tilknytte en landsholdsstreg bød sig, så var det bare om at slå til.

- Både defensivt og offensivt har hun en række åbenlyse kvaliteter. Stine er en rigtig god afslutter, og i forsvaret er hun aggressiv og meget bevægelig.

- På mange områder er det et meget naturligt valg, og så er det jo en sidegevinst, at Stine kender klubben indefra, siger Allan Heine.

Stine Bodholts kontrakt med Viborg kommer til at løbe i tre år.

/ritzau/