Landsholdsspillere: Bendtner er tilbage med bravur

Skrevet af admin

12/10/2013

Dagens topnyheder

Danmarks bedste spiller på toppen har høstet mere ris end ros den seneste tid, men Nicklas Bendtner gjorde fredag aften overbevisende comeback i den danske landsholdstrøje.

Hans medspillere på landsholdet er heller ikke i tvivl om, at det er en vigtig mand, der er vendt tilbage.

- Bendtner er en fantastisk fodboldspiller. Han scorede et mål i overtiden af første halvleg og et fantastisk i anden halvleg mod Italien. Man må sige, at han er kommet tilbage med bravur, siger Danmarks målmand, Stephan Andersen.

Han bliver bakket op af Niki Zimling.

- To mål og en fantastisk præstation vidner om, hvilken betydning Bendtner har for det hold her. Det er selvfølgelig rart at have ham tilbage i form, lyder det fra midtbanespilleren.

Også Andreas Bjelland roser angriberen, der har været væk fra landsholdet i 11 måneder.

- Det var en fantastisk præstation. Han fik lukket munden på en masse kritikere, som har været efter ham.

- Han viste, at han er en klasseangriber, som betyder utrolig meget for det danske landshold, siger Bjelland.

Begge Bendtners mål blev sat ind med hovedet og beviste, at den 25-årige Arsenalspiller stadig er målfarlig.

- Han scorede de to mål. Det er det, han er med for, og det han kan. Nicklas' mentalitet er, at han ved, hvor målet står, og at han nok skal score. Den selvtillid har han, og derfor var jeg ikke overrasket over, at han gik ind og scorede, siger William Kvist.

Bendtner fejrede den anden scoring, der sendte Danmark på sejrskurs, ved at tage sin trøje af, selvom det ifølge reglerne takseres til et gult kort.

Den forseelse koster nu danskeren karantæne i kampen mod Malta, fordi han tidligere i VM-kvalifikationen også har indkasseret en advarsel.

/ritzau/