Landsmand bliver Mayweathers sidste modstander i ringen

Den amerikanske boksestjerne Floyd "Money" Mayweather sætter til september stimen som ubesejret professionel bokser på spil i, hvad der formentlig bliver Mayweathers sidste kamp i karrieren.

12. september møder Mayweather sin amerikanske landsmand Andre Berto.

Det blev annonceret tirsdag.

Kampen mod Andre Berto skal bokses i MGM Grand Garden Arena i Las Vegas.

Vinder Mayweather den kamp, kan han slutte karrieren med statistikken 49-0 - den samme statistik som den legendariske bokser Rocky Marciano sluttede karrieren med i 1956.

- Jeg er klar til at komme tilbage i ringen 12. september og igen vise hele verden, hvorfor jeg er "the best ever", siger Floyd Mayweather.

- Jeg bringer altid mit bedste, og kampen mod Andre Berto bliver ingen undtagelse. Han er en ung og stærk bokser, som er sulten efter at vinde over den bedste. 48 har forsøgt sig før 12. september, og det vil jeg gøre til 49, siger selvtillidsfulde Mayweather.

Andre Berto er født i Florida, men har også haitianske rødder. Han går under kælenavnet "The Beast", og foreløbig har han vundet 30 ud af 33 kampe i sin professionelle karriere. 23 af dem har været på knockout.

Sidst Mayweather var i ringen, var det som vinder af "århundredets boksekamp", da han slog filippineren Manny Pacquiao på point i begyndelsen af maj.

Efter det opgør annoncerede Mayweather, at han ville bokse karrierens sidste kamp i september. Nu er modstanderen så fundet.

/ritzau/Reuters

Dagens Gossip