Landsretten: Oddset-Janni skal i fængsel

Østre Landsret har onsdag nedsat straffen til tv-modellen Janni Christensen, bedre kendt som Oddset-Janni, til fængsel i et år og tre måneder for svindel mod en ældre, svækket mand.

I byretten blev hun idømt et år og ni måneder ligesom sin 65-årige far, Allan Thomsen, der også får nedsat sin straf til et år og tre måneder af landsretten.

- Jeg er selvfølgelig rystet. Jeg er i chok, siger en synligt berørt Janni Christensen efter dommen.

- Jeg havde håbet på frifindelse eller en betinget dom, men sådan skulle det ikke være, tilføjer hun.

Hun glæder sig dog over, at landsretten trods alt skærer seks måneder af straffen.

Sagens tredje tiltalte, en 37-årig kvinde, blev af byretten dømt til psykiatrisk behandling for sin del i svindlen. Hendes sag har imidlertid ikke været prøvet i landsretten.

I første retsinstans blev trioen straffet for i forening at have begået åger for mindst 1,5 millioner kroner ved at have narret den ældre, alkoholiserede mand til at betale for rejser og ved at have hævet kontanter på hans konti-kort.

Svindlen er sket mellem 2008 og 2010.

Landsretten mener imidlertid ikke, at de har svindlet ham for mere end omkring en million kroner.

Derudover er de dømt for at have forsøgt at sælge hans hus og score provenuet selv.

Janni Christensen og hendes far var også tiltalt for at have bedøvet den gamle mand med forskellige typer medicin. Men det forhold er de altså blevet frifundet for af både by- og landsret.

Da dommen blev læst op, var der fyldt op med venner og familie på tilhørerrækkerne - heriblandt Janni Christensens kæreste, forretningsmanden Karsten Ree, der med et par trøstende ord forsøgte at få et smil frem på modellens læber.

Et kamerahold var i øvrigt til stede i retslokalet. De arbejder i øjeblikket på et nyt reality-program om kæresteparrets liv.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip