Landsstævnet gav et overskud på 4 millioner kroner

Entusiastiske deltagere, glade esbjergensere og intensiv pressedækning var de første indikatorer på at DGI Landsstævnet blev den store succes, som arrangørerne havde satset på.

Landsstævnet blev en sportslig succes, hvor deltagerne tog godt imod det fleksible program, hvor de kunne deltage i 22 forskellige idrætter og et hav af workshops. Landsstævnet satte også fokus på Esbjerg, som levede op til rollen som værtsby til stor tilfredshed for alle besøgende.

Nu er økonomien også gjort op, og resultatet overgår forventningerne.

- Vi havde en ambition om at det skulle løbe rundt. At vi ville være tilfredse med bare at holde skindet på næsen, men både indtægter og udgifter har udviklet sig i vores favør, siger borgmester Johnny Søtrup i en pressemeddelelse.

Overskuddet fra stævnet blev på knap fire millioner kroner, og overskuddet deles i tre mellem DGI, DGI’s 16 landsdelsforeninger og Esbjerg Kommune. Landsdelsforeningerne lavede et stort arbejde op til stævnet med at erhverve deltagere, og dette arbejde ville de kun få betaling for, hvis stævnet som helhed gav overskud.

De kan nu på linje med DGI og Esbjerg Kommune glæde sig over resultatet.

Grunden til det fornemme resultat skyldes primært, at arrangørerne ikke løb ind i store uforudsete udgifter samt at salget i festområdet blev bedre end budgetteret.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip