Landstræner: Den bedste tid på ishockeyåret begynder nu

Den danske ishockeylandstræner, Jan Karlsson, er i fuld gang med forberedelserne til det kommende VM i Rusland, der begynder 6. maj.

Frem mod VM spiller Danmark otte træningskampe, og når landsholdet samles på mandag i Odense, er det med fokus på kampene mod Letland, der spilles henholdsvis 7. og 9. april.

- Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang. For mig er foråret den bedste tid på ishockeysæsonen.

- Det er en helt ny sæson, der begynder nu, og jeg glæder mig til at arbejde med landsholdet på næsten daglig basis frem mod VM i Rusland.

- Jeg tror på, at vi kan skabe et godt resultat derovre. Vi kommer til at forberede os skarpt og minutiøst, siger Jan Karlsson til ishockey.dk.

Mange af de danske topspillere har allerede afviklet deres hjemlige turneringer, og derfor kan Jan Karlsson disponere over en stærk trup allerede tidligt i forberedelsen.

Eksempelvis er KHL-spillerne Jesper B. Jensen (Jokerit) og Patrick Bjorkstrand (Medvescak Zagreb) til rådighed, ligesom målmændene Patrick Galbraith (Krefeld) og Sebastian Dahm (Graz) også er på plads.

Også Malmö Redhawks' stærke danske kort i angrebet, Frederik Storm, er med på holdet fra start, mens Peter Regin (Jokerit) er skadet.

- Der er ingen tvivl om, at kampene mod Letland bliver spillet på et højt niveau med de spillere, som både vi og Letland har til rådighed.

- Der er al mulig grund til at glæde sig til kampene for de tilskuere, der møder op i Aalborg og Odense i begyndelsen af april, siger landstræneren.

Fire U18-landsholdsspillere er desuden inviteret med til træning. Jonas Røndbjerg (Rungsted), Oliver Larsen (Odense), Nikolaj Krag Christensen (Rødovre) og Oliver Gatz Nielsen (Aalborg) skal holde sig klar til U18-VM, der spilles i USA i april.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip