Landstræner efter USA-dukkert: Bedre kan vi ikke spille

Landstræner Jan Karlsson er ikke bleg for at kalde fredagens VM-kamp mod USA for én af de bedste, ishockeylandsholdet har spillet i hans regeringsperiode.

Men trods den flotte præstation endte det alligevel med et 0-1-nederlag, og dermed bliver Danmark stående på blot ét point i VM-tabellen.

- Jeg tror ikke, vi kan spille bedre i 60 minutter, end vi gjorde i dag. Jeg savnede kun en ting: Mål. Alt andet gjorde vi aldeles fremragende, siger Jan Karlsson.

- Vi skabte trafik ind mod mål. Vi fik styringer mod mål, og vi fik tre-fire friløbere. Når amerikanerne holdt os fast i vores egen zone, var der ingen panik. Vi kæmpede os stille og roligt ud af det, opsummerer han.

Danmark tabte skudstatistikken 21-41, men danskerne skabte alligevel en lang række store chancer mod de aggressive amerikanere.

- Alle leverede en godkendt indsats. Kæden med brødrene Bjorkstrand og Jesper Jensen leverede en spidspræstation, og jeg må også fremhæve Sebastian Dahm i målet, siger Karlsson, der giver Dahm genvalg i buret mod Norge lørdag aften.

Han havde for første gang Oliver Bjorkstrand med på sit hold, og det unge forwardtalent overgik landstrænerens forventninger.

- At han er dygtig, det vidste vi, men han spillede en sensationelt god kamp. Jeg er helt overbevist om, at han kommer til at score et antal mål i de sidste to kampe hernede.

- Den dreng har et glimt i øjet, når han tager sit udstyr på og går ud og spiller ishockey, lyder det fra en imponeret Jan Karlsson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip