Landstræner holder OL-døren åben for René Toft Hansen

Da håndboldlandsholdets forsvarskrumtap René Toft Hansen i slutningen af 2015 blev alvorligt knæskadet i en kamp for Kiel, lød den dystre melding, at han både ville gå glip af EM i Polen samt sommerens OL i Rio.

Men i slutningen af maj fortalte Toft til TV 2 Sport, at han ikke havde opgivet drømmen om at blive klar til OL.

I disse dage er landsholdet samlet i Faaborg forud for VM-kvalifikationskampene mod Østrig, og her kunne landstræner Gudmundur Gudmundsson fortælle, at han holder døren åben for Kiel-spilleren.

- Jeg havde et møde med ham for ti dage siden for at høre, hvordan det går. Han kæmper for at komme i gang, så vi må se, hvad der er muligt og realistisk. Vi holder alt åbent, og det gjorde vi fra start, siger Gudmundsson.

Spørgsmål: Er det realistisk lige nu?

- Måske. Han blev testet i går (tirsdag) i en planlagt test for at se, hvordan det udvikler sig, og det gik fint. Nu skal han til en større test i slutningen af juni. Man ved aldrig, men det er for tidligt at sige alt for meget om det lige nu, svarer landstræneren.

Gudmundsson koncentrerer sig i første omgang om de forestående VM-kvalifikationskampe søndag og onsdag. Her skal Danmark slå Østrig over to kampe for at indløse billet til VM i Frankrig til januar.

Skulle René Toft misse OL, kan han - hvis Danmark som ventet ordner Østrig - i stedet se frem til at få slutrundecomeback ved VM-turneringen i Frankrig.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip