Landstræner Kenneth Carlsen: Jeg er kun lige startet

Til nytår udløber Kenneth Carlsens kontrakt som dansk tennislandstræner, en ansættelse han tog hul på 1. januar sidste år.

Men 40-årige Carlsen lyder i et interview med e-magasinet spiltennis.nu, der udkommer tirsdag, som en mand, der har mod på at forlænge sin kontrakt.

- Jeg går 'all in' i det, jeg prioriterer og siger ja til. Sådan er jeg som type, og jeg føler, at jeg kun lige er startet på opgaven.

- Det er en spændende tid i dansk tennis, og vi har gang i mange processer og opgaver, som langtfra er færdige. På den anden side holder jeg alle muligheder åbne og hvem ved, hvad der sker om fem, ti eller tyve år, siger Kenneth Carlsen.

Landstrænerjobbet er ikke et klassisk job med faste arbejdstider, Carlsen føler nærmere, han er på arbejde 24 timer i døgn året rundt.

- Arbejdet er hårdt, men det havde jeg selvfølgelig forventet. Mine egne ambitioner for dansk tennis samt vores samlede målsætninger på elite- og talentområdet er høje, siger Carlsen, der nyder at være landstræner.

- Det hele tiltaler mig, og alt det, vi laver, hænger til syvende og sidst sammen. Jeg elsker trænergerningen, og jeg finder det meget inspirerende at give noget tilbage. Konkurrence- og coach-elementet er det mest interessante, siger Kenneth Carlsen.

Han peger i interviewet på, at den vigtigste vej til toppen i tennis, hvilket vil sige en plads blandt de 100 bedste i verden, er vilje og lyst.

Og den skal helst være der allerede fra 10-12-års-alderen.

- Ligegyldigt hvor gode forudsætninger en spiller har, kommer han eller hun ikke i verdenseliten, hvis ikke vedkommende virkelig brænder for projektet, siger Kenneth Carlsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip