Landstræner Klavs Bruun vil gerne have bijob i klub

Skrevet af admin

31/03/2016

Dagens topnyheder

Klavs Bruun Jørgensen ville have svært ved at sige nej, hvis en klub skulle tilbyde ham et trænerjob ved siden af jobbet som landstræner for damelandsholdet.

Det sagde han onsdag i Kontra Special på TV 2 Sport ifølge TV2's hjemmeside.

- Jeg ville det gerne. Det skal ikke være nogen hemmelighed, sagde Klavs Bruun Jørgensen i tv-programmet.

- En af de sværeste ting i forhold til at blive landstræner er, at der er rigtig meget tid, hvor jeg er vant til at være på et gulv. Og det er det, jeg elsker allermest, understregede Klavs Bruun.

Inden han blev landstræner sidste sommer, var Klavs Bruun Jørgensen klubtræner i først AG København og siden Team Tvis Holstebro.

En af fordelene ved både at have ansvaret for et landshold og et klubhold er, at træneren vil arbejde dagligt på klubplan med flere af landsholdsspillere.

En åbenlys fordel for en landstræner i en presset kalender, hvor der ikke er tid til ret mange træningssamlinger for landsholdene, skriver TV 2.

Det er blandt andet tilfældet i store håndboldnationer som Rusland og Montenegro, hvor landstrænerne også er klubtrænere ved siden af.

- Det gør de andre steder, og det er der ingen tvivl om, at det kunne jeg også godt tænke mig, sagde Klavs Bruun Jørgensen.

/ritzau/