Landstræner om Denmark Open: Rigtig flot turnering

Det blev ikke til dansk sejr i damedoublefinalen, men Denmark Open var alligevel en succes for dansk badminton.

Det mener landstræner Lars Uhre, der søndag så Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen tabe finalen 16-21, 13-21 til kineserne Bao Yixin og Tang Jinhua.

- Det har været en rigtig god turnering for os. Vores målsætning var, at vi ville sætte vores præg på turneringen og være med her i weekenden.

- Og helt konkret var det at nå to semifinaler eller en finale. Vi fik tre semifinaler, så vi fik begge dele.

- Og så havde det selvfølgelig været fantastisk, hvis vi kunne have fået nogen øverst på podiet i dag, men jeg synes, at der var lidt langt. Men det ødelægger ikke vores humør, for det har været en rigtig flot turnering, siger Lars Uhre.

Foruden finalepladsen nåede herredoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen frem til semifinalen.

Det samme gjorde mixeddoublen Joachim Fischer og Christinna Pedersen i den danske Super Series Premier-turnering, hvor top-10 på verdensranglisten er forpligtet til at stille op.

- Ud over at de bedste spillere, som vi kender, præsterer, synes jeg, at strengen nedenunder har vist gode takter og har fået nogle overraskende sejre.

- Og det var rigtig positivt, at Jan (Ø. Jørgensen) pressede Lee Chong Wei helt derud, hvor han ikke kan lide at være, siger Lars Uhre.

Herresinglen Jan Ø. Jørgensen var i fredagens kvartfinale tæt på at besejre verdensetteren Lee Chong Wei fra Malaysia, som til sidst vandt med cifrene 8-21, 21-18, 21-5.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip