Landstræner om Grigelkonflikt: De må selv finde løsning

Den danske landstræner i kvindehåndbold, Klavs Bruun Jørgensen, støtter Lotte Grigel i landsholdslejren, men han vil ikke blande sig i Esbjerg-spillerens konflikt i sin klub.

- Så længe hun er her i landsholdslejren, støtter jeg hende. Vi har brug for hendes kompetencer, og alle de gange, hun har deltaget i mine træninger siden min ansættelse i foråret, har hun gjort det fremragende, siger Klavs Bruun Jørgensen til BT.

Det sker, efter at det søndag aften kom frem, at den 24-årige Esbjerg-spiller ikke havde været med i lørdagens ligakamp mod Team Tvis Holstebro, fordi hun har et anstrengt forhold til træneren.

Playmakeren var så skuffet efter torsdagens pokalsejr ude over HC Odense, at hun hentede sit tøj i omklædningsrummet og undlod at følges med holdkammeraterne i bussen hjem.

Hun deltog ikke i træningen fredag, og samme dag blev det på et møde mellem Thomas Hylle, Lotte Grigel og hendes far besluttet, at hun ikke skulle være med i lørdagens kamp mod Team Tvis Holstebro.

Lotte Grigel er i denne uge samlet med landsholdet, der møder Tyrkiet og Portugal i EM-kvalifikationen.

Landstræneren understreger, at han ikke ønsker at blande sig i konflikten.

- Én ting er sikkert: Jeg blander mig ikke i den. Det er op til dem selv at finde en løsning. Måske ender det med, at Lotte Grigel må ud at finde en ny klub.

- Hvis det bliver tilfældet, vil det være dejligt for begge parter, hvis de trods alt skilles som venner, siger Klavs Bruun Jørgensen til avisen.

Ifølge Esbjerg-lejren er aftalen, at parterne skal snakke sammen, når spilleren er tilbage efter landsholdssamlingen.

Lotte Grigel har kontrakt med Team Esbjerg frem til sommeren 2017.

/ritzau/

Dagens Gossip