Lang næse til Brøndby: AaB henter Kasper Risgård

Han har været i forhandlinger med flere klubber, men nu skifter midtbanespilleren Kasper Risgård til AaB.

En af sommerens mest eftertragtede transferfri spillere har fundet sig en ny arbejdsgiver. Kasper Risgård, der de seneste år har optrådt for Superliga-nedrykkerne Silkeborg, rykker tilbage til klubben, hvor karrieren tog fart. Midtbanespilleren har skrevet en et-årig aftale med AaB.

- Kasper er en dygtig, smart og rutineret spiller. Han er stadig en af Superligaens mest målfarlige midtbanespillere, og vores trup bliver med tilgangen af Risgård tilført en ekstra dimension, siger AaBs sportschef Allan Gaarde.

Risgård har holdt formen ved lige i Aalborg den seneste uges tid. I mellemtiden har hans agent, Allan Reese, forhandlet med flere klubber. Blandt andet Brøndby. Men det blev AaB, der trak det længste strå i kampen om den 30-årige nordjyde.

- Jeg havde andre muligheder, men AaB er min hjerteklub, og det er et stort ønske, der nu er blevet opfyldt. Jeg glæder mig helt vildt til igen at trække trøjen over hovedet, og jeg kan næsten ikke vente med igen at løbe ind på Nordjyske Arena som AaB-spiller, lyder det fra hovedpersonen.

Kasper Risgård, der allerede har optrådt 155 gange i den stribede trøje, kan føje endnu en til samlingen allerede søndag aften, hvor AaB møder de danske mestre fra FC København.

Dagens Gossip