Lange måltørker koster for HC Odense mod Silkeborg-Voel

22/10/2015

Det er sjældent, at man vinder en håndboldkamp, når man kun scorer 15 mål.

Det lykkedes ikke desto mindre for Silkeborg-Voel KFUM, som torsdag aften besejrede HC Odense 15-13 på udebane i en meget målfattig kamp i Dame Håndboldligaen.

Det stod tidligt i kampen klart, at det var to hold med hakker i selvtilliden, der var mødt frem til kampen i Odense Idrætshal.

Silkeborg-Voel havde tabt tre kampe på stribe, mens HC Odense mødte frem til opgøret med to liganederlag på stribe.

Danmarks landstræner, Klavs Bruun Jørgensen, havde indfundet sig i hallen, også for at besigtige emner til truppen, der skal spille VM på hjemmebane i december.

Landstræneren havde ifølge eget udsagn blandt andre kig på gæsternes Trine Troelsen og hjemmeholdets Line Haugsted.

Trine Troelsen markerede sig som kampens topscorer med syv mål, men det var primært de to holds manglende skarphed, der sprang i øjnene. Blot ti mål blev tilskuerne trakteret med i de første 30 minutter.

Og selvom HC Odenses målmand, Chana Masson, og ikke mindst Silkeborg-Voels ditto, Stine Bonde, gjorde det godt, kunne det ikke skjule, at kvaliteten i afslutningerne var skræmmende dårlig.

Fra stillingen 2-2 tidligt i kampen tillod HC Odense sig den flothed at holde en scoringspause, der varede i knapt 20 minutter, før det med to mål på stribe lykkedes hjemmeholdet at reducere til den næsten ufattelige pausestilling 4-6.

Der kom lidt flere mål i anden halvleg, om end HC Odense igen holdt scoringspause i lang tid, denne gang lidt under et kvarter.

Alligevel var der lidt spænding frem til afslutningen på kampen.

Silkeborg-Voel rykker med sejren op som nummer fem i Dame Håndboldligaen med syv point for syv kampe.