Langede ud efter arbejdsløse: Parti smækker døren for Jim Lyngvild

Designer og kendis Jim Lyngvild kan godt skyde en hvid pil efter Det Demokratiske parti, hvis han stadig er interesseret i en politisk karriere. Siden modemanden i dag langede ud efter arbejdesløse bistandsklienter på Facebook, har partiet nemlig vendt ham ryggen.

- Jim kommer med et meget hårdt og stigmatiserende angreb på arbejdsløse og mennesker på overførsler, og det strider helt imod det som Demokraterne står for. De fleste arbejdsløse og mennesker på overførsler er ikke selv skyld i, at de er havnet i en svær situation, og vi har i vores parti ikke brug for medlemmer, der sparker nedad, siger partiformand Per Ørum Jørgensen, der er skuffet og overrasket over, at Lyngvilds udfald mod de arbejdsløse.

LÆS OGSÅ: Lyngvild droppet af parti: - Det får mig ikke til at græde snot

Gennem de seneste uger har Lyngvild og Demokraterne ellers været i dialog om et muligt samarbejde. Men efter dagens udbrud på det sociale medie har designeren fået besked om, at hans synspunkter ligger for langt fra partiets værdier.

- Jim har skrevet til mig, at han fuldt ud anerkender vores politiske program for under en måned siden, men jeg er bange for, at han ikke har forstået det, da vi er et parti som netop kæmper for retfærdighed for de arbejdsløse, socialt udsatte og mennesker på overførsler, der er hårdt ramt af folketingets besparelser, siger Per Ørum Jørgensen.

LÆS OGSÅ: Jim Lyngvild rasende over kritik ved udleje af hus 

Det var under Folkemødet på Bornholm, at Jim Lyngvild pludselig luftede, at han overvejede at droppe modebranchen til fordel for politik.

Siden har både det nystiftede demokratiske parti og Dansk Folkeparti flirtet med designeren. Men det blev kun en ganske kort sommerflirt mellem Lyngvild og Ørum.

Jim Lyngvild rasede ud på Facebook, da han var blevet kritiseret for at ville leje sin gård ved Assens ud for 11.000 kroner. Det blev han kritiseret for, fordi nogle konstaterede, at de ikke ville have råd til så høj en husleje. 

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

KLIK HER FOR AT SE BILLEDERNE AF JIM LYNGVILDS GÅRD: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip