Langtidsskadet Bayern-stjerne er snart klar til comeback

Det er mere end otte måneder siden, at Bayern-spilleren Franck Ribery har været i aktion for de tyske mestre. Men nu tyder det på, at franskmanden så småt er ved at forberede sig på et comeback i Bayern München-trøjen.

Det oplyser holdets træner, Josep Guardiola.

- Han har vist store fremskridt de seneste uger, siger Guardiola og tilføjer, at Ribery forventes at vende tilbage til træningsbanen "om en uge eller to".

Det er en ankelskade, der har holdt Ribery på sidelinjen siden 11. marts i år, og på trods af de seneste fremskridt er det stadig uklart, om Ribery kommer i kamp inden Bundesligaens vinterpause.

I et interview med magasinet Kicker i sidste uge sagde franskmanden, at fodboldverdenen godt kan gøre sig klar til "at opleve tidligere tiders" Ribery.

- Det vil være fantastisk at slutte mig til holdet om to-tre uger og opleve stemningen i truppen. Jeg glæder mig til at grine med de unge spillere, have det sjovt og vende tilbage til alle de ting, jeg har savnet, lød det fra Ribery.

Bayern München købte Ribery i Marseille i 2007, efter at franskmanden især under VM i 2006 havde leveret imponerende præstationer.

Han kom på tredjepladsen i 2013-udgaven af den såkaldte Ballon d'Or, som Fifa hvert år uddeler til verdens bedste fodboldspiller.

/ritzau/AFP

Dagens Gossip