Lars Bak konkluderer: Greipel er feltets hurtigste mand

Skrevet af admin

08/07/2015

Mest læste i dag

Smilet går fra øre til øre hos cykelrytteren Lars Bak, efter at hans holdkammerat hos Lotto Soudal, André Greipel, onsdag vandt sin anden etape i Tour de France.

For anden gang i årets Tour viste tyskeren sig hurtigere end Mark Cavendish og Peter Sagan på opløbsstrækningen, og meget tyder på, at Greipel har en smule mere power i benene end konkurrenterne netop nu.

- Jeg tror egentlig bare, at Greipel er den hurtigste sprinter i feltet i øjeblikket. Han er utrolig stærk og kommer med "schwung" på de sidste 100 meter. Han smadrer dem simpelthen. Det var stærkt, lyder det fra danskeren.

Greipel holdt sig dygtigt helt fremme på den sidste kilometer og blev afleveret i en perfekt position af holdkammeraten Marcel Sieberg.

Med nu to etapesejre på kontoen har det været en fremragende start for Lotto Soudal, der i fraværet af en indlysende klassementrytter er kommet til Touren med den primære mission at vinde etaper.

- Når det regner på præsten, drypper det på degnen. Det er godt for os alle, og det er godt for Greipel selv. Den gode start smitter af på os alle, og det giver os andre ro, siger Lars Bak.

Torsdag er der en ny mulighed for den tyske supersprinter, selv om afslutningen på etapen med en lille stigning ind til mål er en smule mere kringlet.

/ritzau/