Lars Bak tilfreds efter flot enkeltstart

Lars Bak var 2'15" efter favoritten Tony Martin, og det er han faktisk ret godt tilfreds med

- Jeg synes sgu, det gik godt. Jeg kørte alt, hvad jeg kunne, men jeg skulle måske have haft en anden klinge på. Jeg kørte med en 54er, men skulle måske have haft en 56er på, for det er godt nok en hurtig rute. Jeg ville teste min nye enkeltstartscykel, og jeg synes egentlig det gik rigtig godt. Og nu er jeg glad for at det overstået, sagde Bak, da han 'rullede af' foran Lotto-Belisol-bussen i det blæsende område omkring Mont Saint-Michel.

- Der var meget medvind, og hvis det blæser endnu mere nu, så er det en fordel for de sidste, men alle favoritterne starter på næsten samme tid, så de kører på samme vilkår. Jeg tror, Tony Martin vinder, for den her rute er perfekt til ham. Man skal bare have en ordentlig mølle på, og så derudaf.

Lars Bak var omkring to minutter hurtigere end Brian Vandborg, som ellers vandt DM i den disciplin kort før Tour de France. Lars Bak er tredobbelt DM-vinder i enkeltstart, men stillede ikke op i år.

- Jeg slog også den tidligere Danmarksmester ved OL sidste år (Jakob Fuglsang, red), så det kan godt være, at jeg skal stille op igen næste år, sagde han med et smil.

 

 

 

Dagens Gossip