Lars Bak tror på Greipel trods dårligste Tour i mange år

Var det ikke for Thomas de Gendts flotte etapesejr på Mont Ventoux og hans dage i den prikkede bjergtrøje, var dette års Tour de France lige til glemmebogen for Lotto Soudal.

Holdets dansker, Lars Bak, har flere gange kæmpet i front af feltet for at hente et udbrud og give den tyske sprintkanon André Greipel chancen for at vinde en spurt, men tyskeren har været helt væk på de fleste etaper.

Afslutningen på Champs-Élysées bliver sidste chance for Greipel, og Lars Bak tror stadig på oprejsning.

- Det bliver måske første år, hvor vi ikke får en etapesejr med Greipel. Jeg håber stadig, at han kan vinde på Champs-Élysées, siger danskeren.

- Han går lidt imod sin egen statistik. Han har altid vundet en etape i de grand tours, han har stillet op i på nær en enkelt vist. Det er næsten det dårligste Tour de France, vi har kørt, mens jeg har været på holdet, lyder det fra Bak.

Den 36-årige dansker har netop forlænget sin aftale med det belgiske hold, og den højt estimerede hjælperytter følte ingen grund til at afsøge andre muligheder.

- I alle de år, jeg har kørt her, har vi altid haft god succes, og jeg har fra dag et haft et godt samarbejde med ledelsen, som altid har haft stor tillid til mig af en eller anden grund, og den tillid har jeg været god til at betale tilbage, synes jeg, siger Lars Bak.

- Jeg har altid følt, at det er det hold, som jeg har haft den bedste position på, og der hvor jeg er blevet mest værdsat, og der hvor jeg har befundet mig bedst, så det var naturligt for mig at forlænge.

Danskeren kom til Lotto Soudal i 2012 efter to sæsoner på HTC-Columbia.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip